середу, 18 березня 2015 р.

ПОЗАКЛАСНИЙ ЗАХІД «ТИ - ЛЮДИНА, ОТЖЕ МАЄШ ПРАВА»

Гра складається з чотирьох етапів. У ній беруть участь учні 9—11 класів.
І етапТурнір ерудитів.
На сцені дві команди учнів 9—11 класів.
 - Ведучий ставить запитання кожній команді, на які вона має відповісти за визначений час. Кожна пра­вильна відповідь оцінюється у 2 бали. Відповідають усі члени команди по черзі без права передання запитання іншому члену команди.

суботу, 20 грудня 2014 р.

Курс "Правознавство"

Курс "Правознавство"  —  це комплексна юридична дисциплiна, яка базується на системi наукових знань iз рiзних галузей юридичної науки. 
Юридична наука є одними з найстаріших суспільних наук. Власне, виникнення юридичної науки пов’язують з виникненням та розвитком права й першими відомостями про державу та право. Першими в цьому напрямі були праці  визначних мислителів Стародавньої Греції — Платона та Арістотеля, а також  Стародавнього Риму, саме в той час було визначено основні правові поняття і конструкції. Протягом тисячоліть юридична наука має велике значення в житті суспільства, що проявляється в її основних напрямках впливу на суспільне життя.
Правознавство для дітей починається зі школи й здобуті знання супроводжують людину впродовж усього життя. Так, за допомогою уроків правознавства можна познайомитись з цією наукою  і продовжити вивчати її глибше, зокрема виконуючи домашні завдання.  Гіпермаркет Знань - це прекрасна можливість освоїти правознавство он-лайн, отримуючи всі необхідні елементи інтерактивного навчання: конспекти уроків, реферати, презентації,  кросворди, практикуми, лабораторні, кейси та багато інших цікавих матеріалів!